SSD Upgrade

Versnel je Mac of computer met een SSD!

SSD Upgrade De Harde schijf vervangen door SSD (Solid State Drive).

Laat de harde schijf van je Apple of computer vervangen door een SSD.

Een harde schijf is al jaren de standaard voor data opslag in bijvoorbeeld de Mac of computer.

Dit is verouderd met achterhaalde technologie. Apple heeft dit met de Retina modellen ook verbeterd met een SSD om zo hogere snelheid te kunnen behalen.

Waarschijnlijk heeft je huidige mac of computer een traditionele harde schijf er in zitten waar je prima mee kon werken, echter wordt je mac of computer nu wel heel erg traag en beginnen je frustraties op te lopen. Wij kunnen u helpen met het versnellen en upgrade van uw mac of computer dit door een SSD (solid state drive) in te bouwen. lees hier onder de voordelen van SSD inbouw.

HDD VS SSD

HDD VS SSD

Solid state drive (SSD)
Harde schijf (HDD)

Wat zijn de Voordelen?

Sneller:

Het grootste voordeel is dat een SSD een flink stuk sneller is dan een gewone harde schijf, aangezien er geen draaiende onderdelen zijn in een SSD. Door een SSD upgrade kan data veel sneller uitgelezen en programma’s veel sneller geopend worden. Bestanden worden hier door sneller verplaats van punt a naar b.

Energiezuiniger:

Een SSD gebruikt minder energie dan een gewone harde schijf door het gebruik van flashgeheugen. Hier door door heeft een SSD geen draaiende onderdelen meer die veel stroom gebruiken. Door een SSD upgrade uit te laten voeren wordt de Mac of computer energiezuiniger en hoef je bijvoorbeeld een Macbook of Laptop minder snel op te laden.

Milieu vriendelijk:

Als computergebruiker is het prima mogelijk een steentje bij te dragen aan een schoner milieu en het tegengaan van de klimaatverandering. Er zijn tal van acties denkbaar waarmee je ervoor zorgt dat je computer en randapparatuur minder energie gebruiken. Dat levert niet alleen een schoner milieu op, je bespaart er ook nog geld mee! een SSD is een van deze onderdelen die veel energie gebruiken. Door een SSD upgrade uit te voeren draag je een steentje bij aan het milieu en wordt je computer of Laptop een heel stuk sneller.